Життя яких знаків зодіаку кардинально зміниться у квітні 2022 року

Так вже влаштоване життя, що після негативу обов'язково має прийти позитив

Життя яких знаків зодіаку в квітні цього року зміниться кардинальним чином? Про це розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки повністю змінять коло свого спілкування. Процес «звільнення» від старих друзів та приятелів представники знаку розпочали понад рік тому, під різними приводами безжально викреслюючи тих, з ким спілкувалися довгі роки.

Тож зараз, опинившись у вимушеній еміграції, вони взагалі перестануть спілкуватися навіть з тими, з ким ще зберегли хоч якісь стосунки, перемкнувшись на тих, хто оточує їх у новому житті.

І це правильно, оскільки в нових реаліях від людей, які орієнтуються у навколишній ситуації, буде набагато більше користі, ніж від тих, кого вони, умовно кажучи, залишили позаду.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільці, особливо ті з них, хто в ході військових дій залишився без даху над головою, мають бути готові до того, що – хоч як це дивно для них зараз пролунає – зможуть значно покращити свої житлові умови.

Наразі важко сказати, яким саме чином вони це зроблять: одні отримають компенсацію за зруйновані квадратні метри, придбавши за ці кошти будинок чи квартиру біля моря, інші – заїдуть до квартири у щойно відбудованій, новій та сучасній, оселі.

А витоки цих приємних для представників знаку подій полягатимуть саме в нинішньому квітні, тому важливо вчасно розпочати оформлення необхідних для світлого майбутнього документів.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги – як і багато хто зараз – змінять місце проживання, поїхавши до далеких країн, причому що далі від дому вони опиняться, то краще почуватимуться – як фізично, так і морально.

На відміну від представників інших знаків зодіаку, які мріють повернутися додому, вони – люди практичні та ґрунтовні, тому облаштовуватимуться в інших країнах серйозно та надовго.

Оскільки вони – рідкісні трудоголіки, яким зрадіє будь-який роботодавець, браку роботи представники знаку точно не матимуть, тому чи захочуть вони після нормалізації обстановки повертатися додому – велике запитання.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби – чи не єдиний знак, який у нинішній – воєнний – час не лише нічого не втратить, а й, навпаки, придбає, до того ж чимало.

Його представникам вдасться намацати такий бізнес-напрямок, який стане – у буквальному сенсі слова – золотою жилою.

 

На щастя, це не підпадатиме під формулу «кому війна, а кому мати рідна», оскільки більшу частину доходів представники знаку віддаватимуть на волонтерство та благодійність, що виявиться богоугодною справою.

Цілком імовірно, що й після закінчення воєнних дій саме ця справа стане для Риб важливою та бюджетоутворювальною.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень