Почався місяць Дерев'яного Дракона: що нас чекає

Він триватиме до травня

5 квітня за китайським календарем почався місяць Дерев'яного Дракона. Він триватиме до 5 травня. Як стверджують астрологи, місяць Дерев’яного Дракона захоплює частину зодіакальних знаків Овна і Тельця і це позначиться на подіях, які відбуваються. Цей період буде непередбачуваним, розповіла астропсихологиня Валентина Вітрок.

Що означає Дерев'яний Дракон

Головна риса Дерев'яного Дракона – непередбачуваність: навіть уранці неможливо передбачити, що станеться увечері, а про те, щоб віщувати події на кілька днів наперед, і не йдеться. Головне, не піддаватися емоціям, а приймати рішення обдумано. Успіх прийде до тих, хто вміє підлаштовуватися під обставини.

Що передбачає стихія Дерева

Від стихії Дерево залежатиме весь місяць. Загалом місяць буде позитивним. Мрії збуватимуться, а надії – виправдовуватимуться. Навіть, якщо щось не вдасться одразу, не варто переживати – зрештою, все буде так, як ви запланували.

Головне – здоров'я

Протягом місяця Дерев'яного Дракона необхідно пам'ятати про своє здоров'я. Потрібно уникати сильних вітрів і берегти шию. У цьому вам допоможуть хустини та шарфи. Відчути недомагання цього місяця можуть і ті, хто має проблеми з органами травлення. Тому варто суворо дотримуватися правильного харчування.

Про що варто пам’ятати

Цього місяця варто діяти виважено і розмірено, не покладаючись на імпровізації та натхнення. Також треба працюючи на результат і викладатись всі 100%.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень