Хто відважний, а кого самого рятувати треба: сміливці та боягузи серед знаків Зодіаку

У кожного знака є свої сильні та слабкі риси характеру і їх помітно

Ідеальних людей не буває – у кожного з нас свої слабкості. Але хто попереджений, той встигне підготуватися і підстелити соломки  Тож краще заздалегідь розібратися, хто з ваших знайомих – сміливець від природи, а хто часом буває надто обережним – аж до боягузтва, як може здатися зі сторони.

Звичайно, і сміливість може обернутися нерозсудливістю, а обережність – врятувати життя. Тож ніхто нікого не засуджує це просто чергові цікаві спостереження астрологів

Сміливці за знаком Зодіаку

 

Лев

Йому боятися заважає гордість і почуття власної гідності. Цей знак із тих, хто і під дулами ворожих кораблів буде посилати далеко і надовго. Тільки при цьому Лев часто покладається лише на себе: тобто на подвиг відправитися може сам саменький, щоб не наражати життя товаришів на небезпеку. Тому часом Лева потрібно вчасно хапати за шкірку.

 Овен

Серед них найбільше «гарячих голів»: кидаються в саме пекло, незважаючи ні на що і всупереч усьому. До того ж вони ще й віддані за натурою. А, значить, заради дружби або кохання зроблять буквально все. При цьому люблять покрасуватися і погано переносять критику (тобто коли командир просить їх не лізти на рожен, наприклад).

 Скорпіон

Цей буде битися до останньої краплі крові, ні сантиметром рідної землі не поступиться. Ніяких сил і резервів для перемоги не пошкодує. Тому і домагається успіху там, де злякаються всі інші. Ось тільки надмірна підозрілість заважає їм спочатку знайти, а потім довіритися союзникам.

Найбоягузливіші знаки Зодіаку

Рак

Не те щоб боягузливий – швидше дуже миролюбний знак. Від ненависті і гніву, якими переповнена будь-яка війна, Раки внутрішньо чахнуть. Вони ретрогради: їм важко втрачати людей і речі із затишного, мирного «колись». А ще вони дуже чутливі, тож навіть фото зруйнованого міста здатне довести їх до сліз. Зате до них завжди можна звернутися за допомогою: волонтери з них виходять відмінні.

 Терези

Ненавидять конфлікти й агресію. Їм легше поступитися, ніж доводити до агресії. Вони до останнього будуть намагатися дійти згоди, причому максимально цивілізовано. У той же час загострене почуття справедливості ніколи не дасть Терезам піти на підлість. З таких людей виходять відмінні дипломати і перемовники.

 Діва

Занадто довірливі. Вороги таких люблять: на них легко нападати. Та й сам конфлікт Діва завжди намагається вирішити саме за столом переговорів, без грубої фізичної сили. А це багатьма сприймається як слабкість. При цьому Діви розумні, з них виходять прекрасні аналітики й організатори – і вони ніколи не кидають справ на середині. Відтак, якщо вже Діва взялася за справу - вороги, тремтіть!

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень