Гроші – Стрільцям, обожнювання – Левам: гороскоп на 22 лютого

А Терези отримають задоволення від… роботи

ОВНИ

Цей день символізує терпіння, об'єктивність та обґрунтованість, тому можете сміливо призначати важливі зустрічі. Зараз у вас є шанс переконати будь-яких упертюхів.

ТЕЛЬЦІ

Цей день принесе багато радості та буде надзвичайно плідним. Ви можете розкрити свої творчі здібності. Також будьте готові змінити свої плани, якщо цього вимагатиме ситуація.

БЛИЗНЯТА

Ви можете поринути у вир любовних романів. Не виключено, що згодом це призведе до укладання міцного шлюбу. Але не поспішайте та не форсуйте події. 

РАКИ

Ймовірні не дуже приємні зміни, але з часом ви зрозумієте, що це – до кращого. Намагайтеся не робити необдуманих вчинків, не підписуйте паперів та договорів.

ЛЕВИ

Вам цього дня доведеться пережити і славу, і обожнювання, і заздрість. З'являться нові знайомі, які із заздрощів можуть наробити вам проблем, тому пильнуйте. Уникайте підлабузників.

ДІВИ

Вас чекає багато роботи. Справи найімовірніше будуть пов'язані з якимись колективними грошима або фінансами партнера. 

ТЕРЕЗИ

Події цього дня відкриють багато нового, з'явиться інтерес до речей, які раніше не викликали жодного зацікавлення. Особливе задоволення ви отримаєте від роботи.

СКОРПІОНИ

З'являться нові перспективні напрямки, зростуть прибутки. Зорі обіцяють нагороду за виважені рішення.

СТРІЛЬЦІ

Гроші, нещодавно вкладені у проєкти, почнуть приносити дохід. Добре складатимуться взаємини з людьми – більше того, ви зможете завоювати їхню довіру та підтримку.

КОЗОРОГИ

Будь-які фінансові маніпуляції будуть недоречні, бо можете втратити більше, ніж надбати. Найкраще – зосередитися на особистих стосунках, адже зараз є шанс зміцнити ці зв’язки.

ВОДОЛІЇ

До вас прислухатимуться, зросте ваш авторитет. Ввечері можлива несподівана звістка, яка, найімовірніше, стосуватиметься вашого приватного життя.

РИБИ

Цього дня вас може підвести інтуїція. Також доведеться робити вибір між приємним і необхідним. Не піддавайтеся негативним думкам і в жодному разі не втрачайте оптимізму.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень