П’ять звичок, які псують зовнішність

Одні впливають на шкіру, інші завдають глибоких і незворотних змін

5. Їсти м'ясо 

В одному з європейських досліджень вчені встановили, що чоловіки які дотримуються вегетаріанської дієти, здаються жінкам більш привабливими та мужніми 

4. Надто сильно переживати стрес 

Через системний стрес людина швидко старішає. Дослідження показали, що чоловіки й жінки з високим рівнем гормону стресу сприймаються як менш привабливі для протилежної статі. 

3. Пити багато алкоголю 

Алкоголь зневоднює шкіру та викликає запалення. Ті, хто вживає багато алкоголю, раніше мають глибокі зморшки, почервоніння та набряки на обличчі. 

2. Їсти багато солодкого 

Солодощі провокують швидке старіння шкіри. Дослідження довели, що саме через надмірне споживання цукру людина починає виглядати старше свого віку. 

1. Брак сну 

Аби помітно стати менш привабливим, достатньо провести дні ночі без достатньої кількості годин сну. Вчені встановили, що здорове, привабливе обличчя має певний ступінь почервоніння. А саме достатній сон забезпечує нормальну циркуляцію крові до шкіри. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень