Лікарі назвали продукти які буквально нищать кишківник

Це загалом погіршує самопочуття та пригнічує імунну систему

Наш раціон безпосередньо позначається на нашому здоров'ї. І є низка продуктів, які буквально пригнічують роботу кишківника. Вони призводять до появи шкідливих бактерій та роблять його вразливим до хвороб.

– Неправильна їжа поширює в кишківник шкідливі бактерії, які з часом роблять його більш сприйнятливим до захворювань, – пояснив Томас Фрілінг.

Аби підтримати здоров'я кишківника, треба відмовитися від вживання смажених продуктів, копченостей та переробленого м’яса у великій кількості. Слід зменшити споживання цурку, масла, майонезу та інших продуктів багатих на «погані» жири.

Кишківник найкраще почувається за дотримання середземноморського чи вегетаріанського раціону. Загалом має бути багато клітковини. А людям які не мають проблем з роботою травлення, можна додати до раціону горох, сочевицю, нут.

Особливо корисні для кишківника банани, завдяки речовинам, які збільшують кількість протизапальних бактерій у кишківнику.

 

Джерело: На пенсії 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень