Неймовірна історія розлучених: через 25 років сестра-«пацанка» знайшла пораненого брата-атовця на Рівненщині (ВІДЕО)

Вони раніше ніколи не бачилися

25-річна Карина з Дніпропетровщини відома глядачам як учасниця проєкту «Від пацанки до панянки». Усе своє життя вона була самотня, адже побачитися з рідною матір’ю не встигла.

Та померла ще до того, як Карина взялася за її пошуки.

Проте кілька років тому дівчина дізналася, що в неї є брат. Тож звернулася на проєкт «Таємниці ДНК», щоб команда допомогла знайти його. Журналісти проєкту вирушили за адресою проживання матері Карини і з’ясували, що, справді, там жила дівчина Діна. Її життя перервали наркотики і хвороба. А от про існування доньки ніхто не чув, проте знали про хлопчика, якого одразу забрали до дитячого будинку.

Команда продовжила пошуки, які привели на інший край України.

 

У Рівненській області знайшли хлопця Микиту, якого всиновила Галина.

У 21-річному віці Микита повернувся з армії та повідомив матері, що йде на фронт. Одного дня сталася трагедія. Бійці на передовій вирушили рятувати побратима і потрапили під обстріл. Саме Микита постраждав найбільше. У нього перелом шийного хребця. Він перебуває в реабілітаційному центрі ветеранів, наразі сам не ходить і пересувається в інвалідному візку.

У студію телеканалу СТБ чоловік не приїхав, однак погодився пройти тест ДНК.

 

У прямому ефірі хлопець і дівчина дізналися, чи є вони рідними. Результат тесту ДНК показав імовірність 99,9%.

Після випуску програми Карина приїхала на Рівненщину в супроводі волонтерів. Відбулася неймовірно зворушлива зустріч. А мати Микити Галина зауважила, що її двері завжди відчинені для Карини!

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень