«Нетканка» хоче взяти участь у будівництві північної об’їзної

Про це розповів керівник Фабрики нетканих матеріалів

До будівництва Північної об’їзної хоче долучитися й Рівненська фабрика нетканих матеріалів. За словами керівника підприємтва Богдана Гапяка, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль запросив його на зустріч цього тижня.

Він прагне, аби обласна влада звернула увагу на користь геотекстилю «Нетканки» та долучила одне з найбільших підприємств до будівництва Північної об’їзної, говорить Богдан Гапяк: 

Голова облдержадміністрації Віталій Коваль пообіцяв мені зустріч на середу. Дуже сподіваємося на будівництво північної об’їзної, що ми візьмемо участь.

Зауважимо, що голова ОДА запросив Богдана Гапяка під час Західноукраїнського форуму «Безпека та розвиток місцевих доріг». Оскільки Рівненська «Нетканка» - єдиний в Україні виробник геотекстилю для доріг, її керівництво також брало учать у форумі. За словами Богдана Гапяка, під час форуму вдалося здобути контакти 3-4 фірм, з якими у перспективі можлива співпраця.

Нагадаємо також, що вже почалася перша черга будівництва.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень