Рахункова палата - про кримінал, а білоруси - про цементобетон: дорожній форум у Рівному

Захід був масштабний

Гості з усієї України та інших держав прибули до Рівного на Західноукраїнський форум «Розвиток та безпека місцевих доріг». Захід на чотири сотні учасників організувала Всеукраїнська дорожня асоціація та Рівненська ОДА.

У першій половині дня присутні обговорювали питання розвитку місцевих автошляхів.

Емоційним був спіч заступника голови Рахункової палати України Андрія Майснера. Він розповідав, де та чому в нашій країні дуже погані дороги. Одна з проблем – це те, що бюджет ухвалюють на рік, говорить Андрій Майснер:

Не подумайте, що у Рахунковій палаті сидять неадеквати, які виходять на об’єкт і не розуміють, чому в кінці року зазвичай доводиться закривати об’єкт і ледве не 31 грудня. Це тому що в нас весь бюджетний процес так побудований. Для того, аби освоїти кошти своєчасно, та закрити об’єкт в цьому році, люди змушені йти на порушення. Зокрема й на ті порушення, які підпадають під кримінальні провадження.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль сказав, що після форуму напрацювання та побажання учасників форуму щодо розвитку доріг направлять до Уряду. Про свій досвід розповіли також дорожники зі Словенії та Білорусі. Зокрема керівництво «Белавтодору» вихваляли дороги з цементобетону, як дешевшу та якіснішу альтернативу асфальту.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень