Як кіт «ФеНоМен» і Богдан Гапяк влаштували дітям свято (ФОТО)

Відкривши новий майданчик

Новий дитячий майданчик відкрили на вулиці Фабричній у Рівному. Ігрова зона з’явилася на місці напіврозваленої фортеці для дітей за кошти міського бюджету та сприяння керівника Фабрики нетканих матеріалів Богдана Гапяка.

Депутат влаштував справжнє свято для дітлахів на новому майданчику, розповідає Богдан Гапяк:

Зібралося близько ста діточок. Ми відкрили майданчик, з анімацією, конкурсами та розвагами для малечі, заохочувальними призами. Усі діти отримали у подарунок цукерки, могли безкоштовно поласувати солодкою ватою. 

Дитячим святом заправляв кіт "ФеНоМен" – талісман «Фабрики Нетканих Матеріалів», який з минулого року бере участь у подіях, пов’язаних іх фабрикою. Богдан Гапяк задоволений тим, що вулиця Фабрична із занедбаної околиці поступово перетворюється на затишний куточок Рівного. Міський голова Рівного Володимир Хомко звертає увагу на успішний приклад спільної роботи депутата з громадою:

Дитячий майданчик у дворі гуртожитку на Фабричній, 16 – чудовий приклад співпраці депутата, громадськості та влади. А звідси й чудовий результат, який, очевидно, вплине на авторитет депутата. І, з моєї точки зору, абсолютно заслужено.

 

Що стосується вулиці Фабричної взагалі, то зверніть увагу на те, скільки нового тут з’явилося за останні роки. В кожному районі міста, де є активний і авторитетний депутат, зараз відбуваються такі позитивні зміни. І, на жаль, є приклади, коли все навпаки.

Зазначимо, що окрім цього майданчика, з ініціативи Богдана Гапяка було зроблено чимало інших речей для поліпшення інфраструктури мікрорайону. Так, улітку було відкрито спорткомплекс, що складається з міні-футбольного поля, баскетбольного майданчика та тренажерів, біля входу на «Нетканку» облаштовано гарну зону відпочинку, де реставрували і запустили фонтан, впродовж останніх двох років на день працівника легкої промисловості відбувається свято вулиці Фабрична під назвою «Мануфактура»

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень