У парку на Ювілейному просять встановити додатковий дитячий майданчик

Одного недостатньо

Відповідна петиція днями з’явилася на сайті Рівненської міської ради. Рівнянин Андрій Хмельничий просить у міської влади встановити ще один дитячий майданчик для дітей дошкільного віку у дендропарку «Ювілейний», що біля Палацу культури "Хімік" у мікрорайоні Ювілейний.

Крім цього, чоловік вимагає встановлення у парку смітників, лавок та освітлення.

ТЕКСТ ПЕТИЦІЇ (подаємо без змін):

Парк є популярним місцем відпочинку для людей різного віку. Для дітей шкільного віку чудовим місцем дозвілля є мотузковий парк "Мауглі" та відкритий торік року майданчик з тренажерами. Але для дітей дошкільного віку ситуація не така позитивна. І з початком весни вона стає критичнішою. 

 

На весь парк налічується 3 пісочниці (пісок у які вже можна було завезти) і 2 гойдалки. Вдумайтесь: діти з мамами стоять у черзі, щоб покататись на гойдалці. Це нормально??? А дерев'яні будиночки з гірками, що розташовані ближче до вул. Князя Острозького взагалі несуть загрозу для здоров'я дітей. Полотно гірки відійшло по зварці, а дно будиночка діряве і дитина може легко підвернути ногу.

 

В парку достатньо вільного місця, тому просимо вас посприяти у створенні такого дитячого майданчика, обладнаного сучасним гральним комплексом (гойдалки, гірки, каруселі, ігрові лабіринти, пісочниці та інше) для активного відпочинку і фізичного розвитку дітей дошкільного віку. Просимо облаштувати таку зону смітниками, лавками, та по можливості освітленням та деревами для затінку.

Підтримати це звернення можна до 19 травня. Нагадаємо, для розгляду міським головою петиція повинна набрати 300 голосів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень