Спонсорський майданчик у Рівному немає кому ремонтувати (ФОТО)

Хоча проект оновлення існує, а бажання його втілити у життя у депутатів не знайшлося

Занедбаний сквер у Рівному не ремонтують роками. Йдеться про паркову територію й дитячий майданчик на вулиці Набережній поблизу горезвісного шлюзу та кафе «Венеція». Цією ділянкою та встановленим за спонсорський кошт дитячим майданчиком опікується Трест зеленого господарства.

Рівняни нарікають, що майданчика у більш занедбаному стані ніж цей, і Рівному просто не лишилося.  На Viber Радіо Трек звернулася рівнянка Олена:

Ви подивіться у якому він стані! У Парку «Хімік» поставили і майданчик і тренажери вуличні. У парку Шевченка тільки за останні кілька років – три майданчики з’явилося.

А тут що, не Рівне? 

[media=151724] [media=151722]

Втім і в найближчій перспективі тут навряд чи щось зміниться, говорить заступник начальника управління житлово-комнуального господарства Володимир Лапюк:
 

Два роки назад ми розробили на наше замовлення проект по облаштуванню цієї паркової зони, приведення її до більш-менш сучасного вигляду. І заплановано проектом встановлення шикарного дитячого майданчику.

Минулого року передали цей проект до управління капітального будівництва. Але наскільки мені відомо, депутати не спромоглися виділити кошти на оновлення цієї ділянки.

Володимир Лапюк зазначає, що проект знову подаватимуть на сесію Рівнеради при плануванні бюджету уже на 2020 рік. Попередня вартість робіт з оновлення скверу – понад 17 мільйонів гривень. Йдеться про облаштування зон відпочинку, встановлення нових лавочок, дитячого майданчику та вуличних тренажерів, освітлення та адаптація парку до потреб мало мобільних груп населення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень