Президентів України й Білорусі у Житомирі зустрічатимуть депутати з Рівного

Богдан Гапяк та Мар’ян Года завтра їдуть на міждержавний форум

Сьогодні у Житомирі стартував дводенний Другий форум регіонів України та Білорусі, на якому очікують численні делегації з шести областей Білорусі та 22 регіонів України. Відвідають подію і депутати Рівнеради.

Мар’ян Года:

- Цікаво, в якому форматі будуть спілкуватися президенти. Це найперше. І так збіглося, що днями пролунали скандальні заяви з приводу «формули Штайнмаєра», планую висловити свою позицію.

 

Не хочу коментувати більше, але як на мене – це зрада національних інтересів.

 

Це позиція більшості рівнян і патріотично налаштованих українців.  

Депутат Богдан Гапяк, серед іншого, планує налагодити економічну співпрацю Рівного з виробниками Білорусі:

- Послухаємо виступи президентів, можливо щось нове почуємо, тим паче, на фоні подій, які зараз відбуваються. Треба розуміти, куди рухається країна.

 

Для мене, як для очільника «Рівненської фабрики нетканих матеріалів», Білорусь цікава тим, що там розташовані практично всі виробництва хімічних волокон, що для нас є сировиною. Тому я очікую, що, можливо, знайду контакти, щоб певним чином здешевити і врегулювати постачання сировини з Білорусі.

 

Можливо мені вдасться поспілкуватися з нашими новими можновладцями. Тому що, на жаль, і попередній склад Кабміну не дуже добре ставився до нас, як до виробника. Тобто, переслідую більш практичні бізнесові цілі.

 

Це важливо для підприємства, а в результаті – і для бюджету міста.

Зауважимо, що сьогодні у Житомирі проходять ярмарок продукції та виставка великогабаритної техніки. В університетах  також розпочалася низка тематичних заходів. Президентів очікують завтра.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень