«Немає такої форми варикозу, з якою б ми не впорались», – фахівці медичного центру «Життя» у Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

«Життя» без варикозу – можливе!

Медичний центр «Життя» успішно працює у семи містах країни понад 13 років. За цей час фахівці мережі Медичних центрів «Життя» провели понад 13 тисяч успішних лазерних втручань.

Один із таких центрів з 2013 року функціонує у м. Рівному.

Саме засновник Орест Шимечко (на фото вгорі), лікар-флеболог медцентру «Життя» впровадив в Україні лазерну абляцію варикозу пункційним методом, що на даний час є «золотим стандартом» у лікуванні цього недугу.

Хірурги клініки переконують – немає такої форми варикозу, з якою б ми не впорались за допомогою ендовенозного лікування.

Результати лікування у медцентрі «Життя»

Нетермальні пункційні методи, такі як механохімічна і клеєва облітерації, різновиди склерооблітерації, що існують на сьогодні, з різних причин наразі не можуть конкурувати з термальними методами, переконують у медцентрі. 

Спеціалізація – не лише лазерне лікування варикозу, а й лікування трофічних виразок, склеротерапія, амбулаторна хірургія. А у Рівненській філії також надається консультація судинного хірурга дітям і проводиться лазерне лікуванням вроджених форм венозних хворіб. У закладі також можна обстежитися всі органи та системи на сучасних УЗД-апаратах.

«Життя» також обирають пацієнти з інших країн, адже тут працюють професіонали.

Приватний медичний заклад чоловік відкрив спільно з дружиною, а тепер ще й директоркою центру Галиною Шимечко.

Найбільшою нагородою для нас та радістю є момент,  коли ми бачимо щасливі обличчя знову здорових людей, - каже директорка Галина Шимечко.

Багаторічний практичний досвід дозволив Оресту Шимечку не лише удосконалювати власні професійні вміння, а й зібрати команду професіоналів.

Зараз у медцентрах «Життя» кожен лікар-флеболог має величезний досвід. Для лікування варикозу застосовується інноваційний лазер з такою довжиною хвилі, яка дозволяє працювати на менших потужностях, у порівнянні з іншими схожими приладами.

Це дозволяє послабити больові відчуття для пацієнта як під час самого втручання, так і в реабілітаційний період.

Використовуючи лазер з великою довжиною хвилі, у клініці допомагають пацієнтам позбутись і такої незручної хвороби, як геморой.

Лазерне лікування геморою є практично безкровною та безболісною операцією.

До речі, прийом у медичному центрі «Життя» здійснюють без черг у зручний для пацієнта час.

Індивідуальний підхід, комфортні умови перебування, демократичні ціни, дотримання всіх медичних стандартів роблять популярними послуги медзакладу серед рівнян та мешканців області.

Тож зіткнувшись з такими проблемами, як варикозна хвороба вен або геморой, не варто боятись лікування, адже позбутись їх тепер можна швидко та безболісно у медичному центрі «Життя». «Адже з нами йти по Життю легко»!

Адреса Медичного центру «Життя»:

у Рівному – вул. Драгоманова, 27. Телефон - (097) 711-83-69

 

Сайт - https://medcenter.life

* на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень