Немає чека – немає доказів: у Луцьку продавчиня прокляла покупця (ФОТО)

Типова ситуація

У Луцьку в магазині на ринку покупцеві відмовилися повернути гроші за товар через відсутність товарного чека, хоча продавець сама ж його не видала. В додачу ще й прокляла чоловіка.

Про це розповів проклятий Олександр, який намагався, згідно з законом «Про захист прав споживачів», повернути кошти за автофарбу, яка йому не підійшла.

Чоловік придбав 2 серпня балончик автофарби на Завокзальному ринку в контейнері на «Формулі» за 295 грн, щоб майстер підфарбував транспортний засіб. Зі слів Олександра, продавчиня 50-55 років зверхньо і нетактовно продала товар й не захотіла давати чек.

Чоловік поспішав, тож заплатив і взяв фарбу.

Згодом з'ясувалося, що фарба не підходить. Тож 6 серпня чоловік приніс балончик автофарби, яким не користувався, аби повернути гроші. Проте продавчиня категорично відмовилася, попри те, що, згідно із законом «Про захист прав споживачів», упродовж 14 днів покупець може повернути товар і отримати назад свої кошти. Натомість жінка заявила, що Олександр нічого не доведе, адже не має чека.

— Я увімкнув камеру на телефоні і попросив пояснити, чому вона не хоче повертати мені гроші на цілком законних підставах.

 

Вона занервувала, почала закривати обличчя і кричати, що я у неї нічого не купував.

 

Коли я записав відео і виходив з магазину, сварлива леді почала проклинати – бажати смерті мені і моїм близьким, розповів Олександр

Зі слів чоловіка, підприємці на ринку ніколи не дають чеків на товар. Виняток – якщо покупець сам попросить його.

— У моєму випадку я неправильно зробив, що не вимагав чек при покупці...

 

Але мене бентежить, що деякі «продавці» відчувають безкарність, тому дозволяють собі так поводитися з покупцями...

 

Щодо цієї продавчині автофарб, то хотілося б, щоб вона елементарно вибачилася. Хоча відчуваю її озлобленість, тому навряд чи це станеться, – зазначив Олександр.

Джерело: Конкурент

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень