Без фото і картоплі-фрі, зате з пліснявою: як там поживає російський псевдо-McDonald's? (ФОТО)

Гівно-закусочна «Вкусно и точка» знову втрапила у скандал

На росії у псевдоресторанах «Вкусно и точка», які повідкривали замість McDonald's, запровадили нові правила. Відтепер клієнтам заборонено робити фото і заряджати свої телефони у приміщеннях «ресторанів».

Нові правила призвели до чергового скандалу: росіянці вже скаржилися на забігайлівку через плісняву на бургерах та відсутність картоплі-фрі. А тепер ще й цвіль на своєму бургері всередині ресторану сфотографувати не вдасться! Біда, та й годі…

– Зайшли тут і побачили правила. Я не знаю, як було саме з паперовими правилами в Макдаку, але я там завжди заряджав гаджети. А тепер правилами заборонено розетками користуватися! Офігети. «Підйом» - пише один із клієнтів.

Прес-секретарка компанії пояснила, що заборона дійсно існує – вона обумовлена внутрішніми правилами підприємств. А пов’язано це, мовляв, «з технікою безпеки».

Логотип McDonald's файненько замальовується маркером)) Практично непомітно
Логотип McDonald's файненько замальовується маркером)) Практично непомітно

При цьому в російських фастфудах уже почали заміняти імпортну содову на місцеву. Напої від російського виробника «Чорноголовка» вже з'явилися і в KFC та мережі «Вкусно и точка». Останнім здався Burger King, в меню якого виявили «Байкал» і «Дюшес».

КОНТЕКСТ:

  • Ресторани мережі McDonald's в рф-ії продали місцевій компанії та перейменували на «Вкусно и точка».
  • Нові забігайлівки почали працювати у тих самих приміщеннях, де був McDonald's, а меню практично не змінили.
  • При цьому логотипи на продуктах доводиться замальовувати фломастерами, а вивіски – закривати ганчірками. Змінився і дизайн упаковки: через дефіцит фарб для упаковки коробки і паперові склянки стали незаймано-білими.
  • McDonald's оголосив про вихід з країни-агресора ще 16 травня. Рішення ухвалили в компанії у зв'язку з вторгненням рф в Україну.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень