Сніжана Єгорова, яка підтримує путіна, назвала свою доньку «Павликом Морозовим» (ФОТО)

Саме так вона просить журналістів називати Стасю

Скандал навколо української пропутінської телеведучої Сніжани Єгорової та її доньки Стасі Ровінської не вщухає. Днями Єгорова прокоментувала слова дочки, яка розповіла про розмови з мамою-пропагандисткою.

Вона назвала Стасю Ровінську «Павліком Морозовим», порадивши ЗМІ саме так описувати цю ситуацію.

Себе Єгорова ж охрестила бояринею Морозовою, що «вивозила зерно з країни». Такий коментар пролунав в її Telegram-каналі.

Путіністку розлютило, що журналісти поспілкувалися з її дочкою про позицію матері, а та розповіла їм подробиці жорстокої розмови з бомбосховища та припустила, що Єгорова отримує гроші за свої проросійські заклики. Стася Ровінська тоді розповіла, що її мати під час ракетних обстрілів написала рідній донці:

«Я всіх попереджала, що буде війна, ви мені не повірили, тепер – сидіть».

Єгорова опублікувала скриншот зі статтями українських ЗМІ та заявила, що їхні заголовки звучать «нудно».

Пропоную писати так: Дочка боярині Морозової – Павлик Морозов розповіла як мати вивозила зерно з країни «завжди сходящого сонця» і варила на сніданок яйця своїх колишніх чоловіків!» – написала пропагандистка.

Нагадаємо: Павлік Морозов за радянських часів був символом ідеального підлітка, який заради комуністичного майбутнього ставить на другий план сім'ю. Зокрема, його запам'ятали, як донощика, що зрадив рідного батька.

Джерело: Обозрєватєль

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень