«Він би закатав мене в асфальт»: Козловський розповів про скандал з Кондратюком

Співак винен своєму експродюсеру велику суму грошей

Український співак Віталій Козловський розповів про давній скандал з продюсером Ігорем Кондратюком. За його словами, після розірвання їх контракту він повинен виплатити своєму експродюсеру велику суму грошей, але за багато років так цього і не зміг зробити.

Козловський навіть думав продати житло свого покійного батька, щоб розрахуватися з боргами, але навіть цих грошей не вистачило б, щоб погасити «кредит» перед Кондратюком.

Він погодився: «Так, ці заборгованості ви мені віддаєте. А якщо хочете виконувати свій старий репертуар, то вам доведеться за кожну пісню заплатити по 5000 доларів».

 

Умовно, взяти п'ять суперхітів тих часів. Це ще плюс 25 тисяч, - поділився Козловський у програмі «Слава+».

Він додав, що не може користуватися своїми кредитними картками. Якщо на них «впаде» хоч якась сума, то вона відразу ж буде заарештована.

Також Козловський зазначив, що якби у Кондратюка було більше можливостей в Україні, то він би з легкістю закатав його в асфальт.

Я розумію, якби у Кондратюка були інші можливості, і він був високопоставленим чиновником, він би мене точно закатав в асфальт.

 

Просто мене не було б, - додав співак

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень