Скандал на Волині: 72-річного любителя фалосів підозрюють у зґвалтуванні підопічних (ФОТО)

У кабінеті заслуженого тренера України знайшли десятки фалоімітаторів та вібраторів

72-річному лучанину, тренеру з волейболу, оголосили підозру в розбещенні неповнолітніх, зґвалтуванні та вчиненні сексуального насильства над підопічними.

Йдеться про тренера волейбольного клубу «Волинь-Університет» Богуслава Галицького. 

Про це ми писали тут:

Купа фалоімітаторів: секс-скандал у спортшколі Луцька

Що кажуть правоохоронці

Слідчі встановили, що тренер упродовж останніх десяти років вчиняв злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності своїх вихованок.

Використовуючи авторитет та вплив, він принижував і залякував дівчат, змушував їх оголюватись та вчиняти непристойні дії.

 

Розпусні дії сексуального характеру проти волі неповнолітніх влаштовував і в приміщенні тренувального закладу у Луцьку, – зазначають у поліції.

Під час обшуку в робочому кабінеті тренера слідчі вилучили речові докази сексуального характеру.

Наразі відомо, що декілька вихованок тренера вже написали заяви у поліцію. Скільки їх є – правоохоронці наразі не уточнюють.

Як ситуацію коментують в спортшколі

До осені 2021 року Богуслав Галицький обіймав посаду директора обласної дитячо-юнацької спортшколи. Паралельно був головним тренером волейбольної команди «Волинь-Університет».

Як повідомив виконувач обов'язків керівника ОДЮСШ Віктор Бирилюк, станом на 8 липня Богуслав Галицький більше не працює у спортшколі.

Він на даний момент звільнений з роботи тимчасово виконуючим обов’язки обласною радою. Він ще числився тренером на пів ставки, то він вже мною був звільнений з посади тренера 28 червня. Написав заяву і був звільнений, – каже Віктор Бирилюк.

Наразі журналісти намагаються отримати коментар тренера, якого підозрюють у вчиненні злочинів щодо неповнолітніх. На дзвінки журналістів він не відповідає.

Сьогодні стало відомо, що Слідчі Луцького РУП оголосили підозру 72-річному лучанину, який розбещував неповнолітніх підопічних. Про це повідомили в поліції Волині. 

Наразі відомо про п’ятьох потерпілих, які на момент вчинення вказаних злочинів не досягнули повноліття: вони написали до поліції відповідні заяви. Слідчі Луцького районного управління поліції продовжують відбирати покази і встановлюють усі деталі злочинних дій особи.

За скоєне порушнику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Джерело: Суспільне Луцьк

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень