Дзідзьо та Зіброва звинуватили у виступі на мажорному весіллі «ковбасників» під Луцьком (ВІДЕО)

Зібров цю ситуацію вже прокоментував

Український народний артист України Павло Зібров потрапив у скандал - в мережі опублікували фото, де він нібито виступає на весіллі. І це в той час, коли в Україні вже четвертий місяць йде повномасштабна війна.

 У себе в Instagram-блозі співак заявив, що ця інформація фейкова, і на тих фото, які активно поширюють в соціальних мережах, насправді не він, а його двійник. 

Друзі, отримую смс і Ваші коментарі з приводу «весілля багатіїв під час війни». По-перше, з 24 лютого життя вже ніколи не буде таким як до.

 

Всі попередньо заплановані виступи та корпоративи скасувалися / перенеслися на невизначений термін. По-друге, перед тим як писати, подивіться уважно! На відео двійник Павла Зіброва.

 

Невже я на нього так схожий, що ви стільки пишете мені? Так, бувають шоу двійників, вони копіюють образ і т.д. Але я вас дуже прошу, перевірте інформацію достовірно, перед тим як виливати бруд на артиста, - зазначив Виконавець. 

Зібров додав, що з 24 лютого активно допомагає українській армії, а совість не дозволяє в такий важкий час розважатися і давати концерти на приватних заходах. 

Дзідзьо наразі цю ситуацію не прокоментував, втім ймовірно, що на весілля теж був його двійник.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень