Не їжте цього вранці: ТОП-4 шкідливих сніданків

Ці страви дуже популярні, але зовсім не корисні

Сніданок – це запорука здорового і продуктивного дня.

Це значить, що продукти, які ви збираєтеся спожити під час свого першого прийому їжі, мають бути не лише калорійними, а й корисними.

Розповідаємо про чотири видів сніданків, які точно не принесуть користі вранці.

Вівсянка швидкого приготування

Готувати пакетовану вівсянку – мегазручно, але зовсім не корисно. У ній чимало барвників, ароматизаторів і цукру. Особливо це стосується вівсянки зі «справжніми» ягодами і фруктами. Крім того, навіть спосіб її приготування вкрай шкідливий, адже коли вівсянка заливається окропом, вона змінює свою структуру, перетворюючись у швидкі вуглеводи і крохмаль.

Мюслі

Мюслі, як і вівсянка, вважаються найменш корисним варіантом сніданку, адже найчастіше у них занадто багато цукру. Через це ви ризикуєте лишитися голодним, щойно вставши з-за столу. Мюслі відмінно підійдуть як десерт, але аж ніяк не в якості повноцінної їжі.

Магазинний сир

Справжні молочні продукти з низьким відсотком жиру стануть відмінними продуктами для сніданку, особливо якщо додати в них свіжі фрукти і ягоди. Щоправда, у випадку з сирними фабричними продуктами все до з точністю до навпаки. Так звані сирки з різними смаками мають безліч рослинних олій, консервантів і ароматизаторів, тож назвати їх корисними вкрай важко.

Ковбасні вироби

Ковбаски, сосиски, сардельки і бекон з яєчнею — це саме той варіант сніданку, до якого багато хто звик і вважає його практично ідеальним через свою ситність. Утім, насправді користі у них мало, адже у ковбасних виробах фабричного виробництва у рази більше стабілізаторів, жирів, глутамату натрію, барвників і консервантів, аніж м’яса.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень