

Страва, від якої ви вже не зможете відмовитися
Для цього рецепту найкраще обирати велику картоплю. Якщо це молода бульба, її можна навіть не чистити – достатньо лише добре помити під проточною водою.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо картоплю на круглі скибочки однакової товщини (1-1,5 см). У м'яке вершкове масло додаємо сухий часник, кріп, сіль і свіжозмелений перець. Розминаємо і перемішуємо. Картоплю перемішуємо у вершковому маслі, щоб кожна скибочка була у маслі.
Все викладаємо на застелене пергаментом деко. Запікаємо у добре розігрітій духовці при температурі 200 градусів.
Ось і все! Смачного!
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ
В Україні скоротили літні канікули. Міносвіти ухвалили рішення
«Ці регіони залишаться в окупації на роки»: мольфар засмутив пророцтвом
Навіть рідним не давайте: юрист пояснила, через що можна втратити все майно і житло
В Україні з'явилися нові 50 грн в оригінальному дизайні: як виглядає купюра (ФОТО)
З чого насправді роблять кукурудзяні палички: це знають одиниці
Ароматна часникова паста: рецепт легкої заготовки на цілий рік
Чим удобрювати город у липні для гарного врожаю
Смачніше за традиційну «Шубу»: диво-рецепт японської закуски з оселедцем (ФОТО)
Під час карантину британський професор вирішив приготувати страви древнього Вавилону (6 ФОТО)
ТОП-4 смачних літніх супи
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415