Іспанський рецепт задоволення: печена картопля з часником і кропом
Страва, від якої ви вже не зможете відмовитися
Для цього рецепту найкраще обирати велику картоплю. Якщо це молода бульба, її можна навіть не чистити – достатньо лише добре помити під проточною водою.
Інгредієнти:
- картопля - 6-8 шт;
- вершкове масло - 150 г;
- сухий часник - 1 ч. л;
- сіль - 1 ч. л;
- чорний перець - 1/2 ч. л;
- сухий кріп - 1 ч. л.
Приготування:
Нарізаємо картоплю на круглі скибочки однакової товщини (1-1,5 см). У м'яке вершкове масло додаємо сухий часник, кріп, сіль і свіжозмелений перець. Розминаємо і перемішуємо. Картоплю перемішуємо у вершковому маслі, щоб кожна скибочка була у маслі.
Все викладаємо на застелене пергаментом деко. Запікаємо у добре розігрітій духовці при температурі 200 градусів.
Ось і все! Смачного!
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ