В КНДР змушують здавати собак на їжу

Влада КНДР примушує віддавати домашніх собак, оскільки вони є символом капіталізму, повідомляє Daily Mail.

У липні лідер КНДР Кім Чен Ин оголосив, що володіння собаками тепер є порушенням закону, назвавши домашніх собак «зіпсованим трендом буржуазної ідеології».

Власники домашніх улюбленців побоюються, що їх собаки будуть використані для розв'язання проблеми нестачі продовольства в країні.

Джерело з КНДР повідомило південнокорейській газеті «Чосон ільбо», що домашніх собак насильно відбирають і присипляють, а деяких відправляють у державні зоопарки або продають до ресторанів собачого м'яса. За даними газети, заборона стала несподіванкою для багатьох представників середнього класу Пхеньяна.

Забезпечені сім'ї почали тримати домашніх собак після того, як північнокорейський режим послабшав напередодні Всесвітнього фестивалю молоді та студентів 1989 року.

Собаче м'ясо вже втрачає свою популярність в Південній Кореї, але в КНДР залишається затребуваним, пише ЗМІ.

За даними ООН, до 60% населення Північної Кореї стикається з браком продовольства, яка посилюється через міжнародних санкції. Ситуація ще більше ускладнилася після закриття кордону з Китаєм у зв'язку з коронавірусом.Північнокорейський лідер заявив, що нація не стане приймати ніякої зовнішньої допомоги і буде боротися самостійно.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень