Не всі будуть задоволені: Коли введуть економічне бронювання в Україні

Це питання загострює соціальні розбіжності в країні (с)

Голова фінансового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев заявив, що економічне бронювання від мобілізації можуть запровадити вже цього року.

Є питання, як це рішення сприймуть військові, що дуже важливо в контексті неможливості проведення демобілізації. Це надзвичайно чутливе питання і одне з найскладніших за останні п’ять років. Його неможливо вирішити так, щоб усі були задоволені, але воно загострює соціальні розбіжності в країні, – зауважив Данило Гетманцев.

Згідно з підрахунками Міністерства фінансів, щомісячні надходження до бюджету від економічного бронювання можуть становити близько 8 млрд грн. Це можливо, якщо більшість військовозобов'язаних, які отримують зарплату менше ніж 35 000 грн, отримуватимуть саме таку суму.

Джерело: NV Бізнес

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень