В Україні пропонують скасувати нещодавно ухвалений закон про переведення годинників

Є проєкт постанови про скасування закону

Напередодні на сайті Верховної Ради з’явився проєкт постанови про скасування прийнятого закону про обчислення часу в Україні.  

Автор проєкту постанови нардеп Олексій Гончаренко у пояснювальній записці вказав, що закон про переведення годинників ухвалили з грубими порушеннями вимог регламенту Верховної Ради. Зокрема, статті 45, яка передбачає порядок голосування пропозицій і поправок на пленарному засіданні.

Також йдеться про порушення норми, яка передбачає, що підготовлений законопроєкт та інші супровідні документи до нього мають надаватися депутатам не пізніше як за десять днів до дня розгляду на пленарному засіданні.

Крім того, нардеп зауважив, що під час обговорення питання народні депутати неодноразово звертали увагу голови на те, що запропонований порядок розгляду поправок не дає можливість народним депутатам України однозначно розуміти, за що вони голосують.

Джерело: Gazeta.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень