В Офісі президента визначилися щодо економічного бронювання 

Там остерігаються, що це не розв'яже проблеми з браком кадрів 

В Офісі президента України відмовилися від ідеї впровадження «економічного бронювання». Нагадаємо, йшлося про бронювання для військовозобов'язаних, які сплачують певний рівень податків, і завдяки тому, що суттєво наповнюють державний бюджет - матимуть відтермінування від мобілізації.  

За даними видання РБК-Україна, відмовитися від «економічного бронювання» вирішили з погляду на те, що це навряд розв'яже проблему нестачі кадрів. Суспільство швидше за все сприйматиме це як офіційний відкуп від мобілізації, і лише більше буде збурювати реакції в армії. 

Наразі від ідеї економічного бронювання відмовилися взагалі, тому що категорично проти був Генштаб. Але 5 млрд доларів, які через це не потраплять до бюджету, треба чимось покрити. Думаю, зростання податків частково розв'язувати цю проблему, - сказав співрозмовник в ОП.

Разом з тим - збільшення податків у будь-якому разі не минуче, і це ніяк не пов'язано з бронюванням. 

Підвищення податків буде в будь-якому разі - іншого джерела немає, - каже голова фінансового комітету ВР Данило Гетьманцев.

 

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень