Не лише зарплатня – оплачується ще й дорога: українським студентам пропонують стажування у потужних польських компаніях

До дедлайну залишилися лічені дні

Фонд Leopolis for Future до 31 березня 2023 року приймає заявки від студентів усіх навчальних закладів України, а також тих, хто навчається в Польщі. Майбутнє стажування повинно максимально відповідати майбутньому фаху кандидата, - підкреслюють у фонді.

Учасникам програми стажування оплачується проїзд у дві сторони та надаються кишенькові гроші - не менше мінімальної зарплати в Польщі.

Стажування стартують 30 червня і триватимуть від 1 до 3 місяців.

Серед компаній, які беруть участь в проекті є Blue Media, CRIDO, KPMG Poland, DIVERSE, LPP, Grupa Alumetal. Стажування проходять в різних містах Польщі та різних сферах – в міжнародних та культурних проєктах, ІТ, комунікації, експорті, фінансах.

Leopolis for Future – ініціатива, покликана підтримувати Україну за участі польських підприємців та менеджерів. Зокрема, представники польського бізнесу хочуть передати свої знання та досвід українським студентам.

Хочемо також долучитися до зміцнення зв’язків та кращого знайомства молодих поляків та українців. Вважаємо, що наші країни та суспільства повинні жити в дружбі та взаєморозумінні, користуючись безпекою і можливістю реалізації власних планів і намірів, - йдеться на сайті фонду.

Фонд працює з 2014 року. Розпочав свою діяльність з наміром щороку організовувати професійну практику для українських студентів, які під час свого перебування зможуть познайомитися з роботою найкращих польських підприємств та інституцій.

За цей час стажування пройшли 160  українських студентів.  

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень