Для українців у Польщі започаткували новий проєкт: безкоштовне навчання+робота

Як стати його учасником?

Для молодих українців віком від 18 до 25 років створили проект studiujepracuje.pl. Він для тих, хто хоче одночасно навчатися і працювати в Польщі.

Як це працює?

Під час навчання учні та студенти влаштовуються на тимчасову роботу в сфері громадського харчування та готельного господарства, у сфері торгівлі чи логістики, - йдеться на сторінці проекту. - Однак, лише підробітку часто недостатньо, щоб оплатити повну вартість навчання. Тому багато молодих людей змушені переходити на заочну форму навчання та працювати повний робочий день, щоб оплачувати навчання, та забезпечувати себе.

Studiujepracuje.pl фінансує повну вартість навчання та надає житло на весь період співпраці. 

Якщо студент хоче орендувати квартиру самостійно, то він може розраховувати на 600 злотих допомоги щомісячно. Також проект покриває витрати на проїзд до навчального закладу - до 150 злотих на місяць. Крім того, раз на рік можна отримати 1800 злотих на канікули.

Що потрібно зробити для участі у проєкті?

Ви повинні подати заявку на участь у проекті за допомогою форми заявки на сайті www.studiujepracuje.pl. 

Учасники проекту можуть обрати навчальні заклади за 200 різними напрямами у понад 85 населених пунктах Польщі. Серед них безліч університетів і шкіл, де можна навчатися за різними спеціальностями. 

Пропоновані спеціальності: кіберпростір і соціальна комунікація, менеджмент, економіка, фінанси і аудит, право, енергетика, педагогіка, філологія, будівництво, бази даних і мережеві системи, комп'ютерна графіка та мультимедійні техніки, туризм, психологія, фізіотерапія, косметологія, медичний персонал і навіть криміналістика та багато інших напрямів.

Крім того, кандидат має визначитися, де б він хотів працювати. Усі вакансії теж запропоновані на сайті. 

З популярних пропозицій актуальними є: оператор навантажувача на меблевій фабриці із зарплатою в 4-5 тисяч злотих, помічник кухні - 3 тисячі 600 злотих, працівник складу одягу із винагородою до 4 тисячі 800 злотих.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень