Не думайте, що лише каре: Модні стрижки для жінок з коротким і тонким волоссям (ФОТО)

Є купа варіантів

Часто жінки саме навесні наважуються на нову стрижку або новий колір волосся. Розповідаємо про стрижки, які ідеально підійдуть для тонкого або пошкодженого волосся невеликої довжини.

Шеггі

Ця стрижка створює ступінчастий ефект, який може додати об'єм і текстури тонкому волоссю. Вона ідеально пасуватиме кому завгодно: від юних модниць до елегантних дам.  Варто зазначити, що для того, щоб в повсякденному житті стрижка шеггі мала правильний і хороший вигляд, її доведеться часто укладати за допомогою фену (особливо, якщо у вас немає прикореневого об'єму від природи), тому враховуйте це при виборі нової зачіски.

Піксі

Це дуже коротка стрижка, при якій волосся обрізають на висоті вух, а на маківці залишаються довгі пасма. Вона створює об'єм і текстуру, що дуже добре для тонкого волосся.

Слід зазначити, що стрижка піксі пасує як молодим дівчатам, так і жінкам старшого віку. Стилісти кажуть, що немає абсолютно ніяких обмежень і застережень по тому, з яким кольором волосся її можна робити. 

Боб

Боб-каре – це класична стрижка, яка зазвичай закінчується приблизно на рівні підборіддя. Вона також може додати об'єм тонкому волоссю і може бути стилізована в різні варіанти: прямі, кучеряві або пасма з гофруванням. Така стрижка є універсальним і найпопулярнішим рішенням для жінок, тому вона не виходить з моди вже багато років. 

Крім вибору підходящої стрижки важливо також правильно доглядати за волоссям. Використовуйте шампуні та кондиціонери для тонкого волосся, які не перевантажують волосся і не роблять його важким. Також рекомендується уникати частого використання фена та інших термічних інструментів для стайлінгу, оскільки вони можуть пошкодити структуру волосся.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень