ТОП-5 грубих помилок при фарбуванні волосся, яких необхідно уникати

Щоб отримати хороший результат, важливо дотримуватися цих порад

Вибір неправильного відтінку

Перед тим, як фарбувати волосся в домашніх умовах, потрібно обрати правильний відтінок. Якщо ви хочете зробити волосся на тон світлішим або темнішим, то сміливо приступайте до домашнього фарбування.

Для радикальних змін краще сходити до салону. Експерименти вдома не дадуть бажаного результату.

Неправильна підготовка

Переконайтеся, що у вас достатньо фарби для вашої довжини та густини волосся. Приготуйте старий рушник, який не шкода забруднити фарбою.

Нанесіть трохи зволожувального крему навколо лінії росту волосся, щоб фарба не ввібралася в шкіру. Все це має велике значення.

Не просити допомоги

Ще одна поширена помилка – фарбувати волосся вдома самостійно. Немає нічого поганого в тому, щоб попросити когось про допомогу, адже рука подруги краще розподілить фарбу по волоссю, в результаті чого колір вийде рівномірнішим. 

Ігнорування інструкцій

Інструкції до фарб для волосся існують не просто так. Кожна рецептура є унікальною, і для кожного окремого продукту може знадобитися новий метод змішування або застосування.

Витратьте кілька хвилин на вивчення брошури, яка додається, перш ніж розпочати фарбування, і ваше волосся буде вам вдячне.

Відразу робити колір волосся постійним

Якщо ви вперше фарбуєте волосся, то добре обміркуйте, перш ніж змінювати відтінок. Прийняття рішення про постійну зачіску - це свого роду зобов'язання. Звичайно, волосся відросте, але це може зайняти деякий час.

Спробуйте спочатку тимчасовий варіант, перш ніж зупинитись на одному конкретному кольорі. Дайте собі звикнути до нового відтінку волосся.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень