Секрет для тонкого волосся: що має містити шампунь для правильного догляду

Найкапризніше і найскладніше волосся – тонке й кучеряве

Експерти-трихологи сходяться на думці, що найважче підібрати догляд для тонкого і кучерявого волосся. Адже чимало засобів реально обтяжують волосся.

Тож для тонкого волосся і тонкого кучерявого волосся найкраще підійдуть засоби, які містять гіалуронову кислоту.

При цьому краще одразу використовувати усю лінійку засобів – шампунь, кондиціонер та маску з гіалуроновою кислотою. Переважно виробники, коли представляють на ринок серію засобів для догляду, вони орієнтуються саме на їх використання в комплексі, коли один доповнює інший.

Гіалуронова кислота має властивості притягувати вологу й утримувати її. Таким чином волосина стає візуально більшою, наповненою вологою, а волосся стає гладеньким і блискучим. Своєрідна водяна плівка перешкоджає випаровуванню вологи.

Для власниць довгого і тонкого волосся підійдуть спреї з гіалуроновою кислотою. Ним можна користуватися впродовж дня, особливо тим, хто часто взимку виходить на вулицю й повертається знову у тепле опалюване приміщення. Волосся не кращим чином реагує на перепади температури. Також спрей може виручити й у випадках, якщо в приміщенні працює кондиціонер чи інший прилад, який має властивості висушувати повітря.

Міф – регулярне користування одними й тими ж засобами для догляду викликають звикання.

Направду засоби догляду звикання не викликають. Може змінитися кількість себуму який виробляє шкіра, може змінитися стан шкіри голови через різні чинники, але звикання до засобів догляду, як такого – не відбувається.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень