Ви роками робили це неправильно: Як треба мити кучеряве волосся (ВІДЕО)

Ви будете здивовані, коли побачите ваше справжнє волосся

У різних людей різний тип волосся. Всі знають про вічні проблеми жінок: ті, які мають пряме волосся, хочуть його накрутити, а кучеряві – мріють про рівні пасма.

Досягти таких змін можна завдяки перукарям, а ми пропонуємо вам пізнати й полюбити своє волосся.

Догляд за кучерявим волоссям

Догляд за волоссям починається з миття. Мити кучеряве волосся просто. Робити це треба головою донизу.

Двічі нанесіть шампунь на шкіру голови і добре змийте. Потім на волосся треба нанести маску або жирний кондиціонер. Бо кучеряве волосся переважно сухе і має пористу структуру. Тому воно потребує особливого регулярного живлення.

Перед використанням зволожувальних засобів варто злегка просушити волосся рушником: щоб воно було вологим, але з нього не капала вода. Так дія кондиціонера буде більш ефективною. Нанесіть засіб по довжині волосся, оминаючи корені, і залиште на 3-5 хвилин і розчешіть волосся. Розчісувати сухе кучеряве волосся не можна.

Потім треба опустити голову вниз і змити кондиціонер, ніби вимочуючи волосся у долонях з водою. Ви повинні почути характерний звук хлюпання. Таким чином ви сформуєте свої локони.

Потім волосся треба промочити рушником, аби зайва вода стекла і нанести лівін, його ще називають незмивалкою. Цей засіб запобігатиме розпушуванню волосся і триматиме форму локона. Також за бажанням можна додати стайлінг – пінку чи гель.

Після цього волосся треба загорнути у стару бавовняну футболку чи рушник з мікрофібри. Таким чином ви збережете вологу у волоссі. Через 10 хвилин зніміть з голови рушник і висушіть зручним способом – або природно, або феном з дифузором.

Більше – дивіться на відео:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень