Нова вірусна стрижка на довге волосся: чому «Кобра» заполонила TikTok? (ФОТО/ВІДЕО)

Дівчата з довгим волоссям від неї просто шаленіють

Відрізати волосся, зробивши собі коротку стрижку (особливо якщо волосся здорове і густе) готова далеко не кожна. Але й ходити з класичною стрижкою з волоссям однієї довжини, з часом набридає...

Внести зміни у свій образ, не розлучаючись з довжиною, насправді легко: тут на допомогу прийде нова вірусна стрижка з TikTok, що отримала назву «Кобра».

Своєю популярністю вона завдячує своєму творцеві — стилісту по волоссю Нунціо Савіано, який опублікував відео-туторіал.

Кількість переглядів і лайків зашкалює

По суті, «Кобра» – це ще один різновид каскаду, який чимось нагадує стрижку «Метелик», однак тут переходи між шарами волосся більш плавні.

Спершу майстер робить косий зріз на передній частині волосся, щоб біля обличчя волосся вийшло довжиною до підборіддя, а далі – по діагональній лінії – довжина збільшуватиметься. Далі додаються плавні шари по всій довжині волосся: вони мають бути майже непомітні з першого погляду.

В результаті волосся стає більш легким та об’ємним, повністю зберігаючи довжину.

Чому «Кобра»? Тут все прозаїчно: після стрижки волосся укладається великими пасмами, які здалися Нунціо схожими на маленьких змій — тому він дав стрижці таке ім’я.

Найголовніше, що «Кобра» підходить усім типам волосся: густе і важке вона зробить легшим і «живішим», а тонкому надасть об’єм, якого так бракує

Одним словом, найкращий варіант для тих, кому дорога довжина волосся, але хочеться трохи освіжити образ.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень