Незвичайна стрижка, яку дуже люблять жінки з тонким волоссям (ФОТО)

Вона пасує практично всім і особливо доречною буде для тих, хто мучиться через надто тонке волосся

Якщо тонке волосся – чимала проблема для вас, не поспішайте впадати у відчай: є коротка стрижка, яка здатна за лічені хвилини візуально додати вашій шевелюрі потрібного об’єму

Якщо ви дозволите собі маленький експеримент і зробите цю зачіску, то назавжди забудете про те, що у вас тонке волосся. Отже, знайомтеся: чарівна стрижка з ефектом обсягу тупий боб.

Тупий боб – це дивовижна і дуже лаконічна жіноча стрижка 2022 на тонке волосся, яка відрізняється неймовірно рівною лінією зрізу. У результаті має складатися враження, ніби її стригли під лінійку. І все – жодних шарів, жодних рваних пасм!

Тепер ви можете сміливо вирушати до перукаря і змінюватися собі на радість. Головне – попросіть майстра зробити стрижку тупий боб до підборіддя, яка дозволить волоссю літати над плечима.

Запам'ятайте: ваша зачіска у підсумку повинна бути без шарів, волосся має бути однакової довжини по всій голові – за винятком потилиці: там волосся стрижуть трохи коротше, щоб воно було своєрідною подушкою для решти пасм.

Однією з переваг короткої стрижки 2022 року тупий боб є те, що вона шикарно виглядає навіть без укладки. Для осені та зими, коли в хід йдуть шарфи, шапки і капюшони – це величезна перевага.

Щодо проділу, то, як правило, його роблять по центру. Але важливо також врахувати, що на осінь 2022 і зиму 2023 в треди входить ефектний бічний проділ

Крім того, чубчик і тупий боб - дует, який має повне право на існування. Зокрема, останнім часом дуже популярний тупий боб з подовженим чубчиком.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень