7 крутих зачісок на кожен день – для любительок розпущеного волосся (ФОТО)

Гарно, зручно і дуже стильно

Розпущене волосся – це завжди дуже гарно і жіночно, особливо якщо локони доглянуті та блискучі. Але носити весь час просто розпущене волосся – шкідливо для здоров'я самого волосся.

Стилісти пропонують любителькам розпущеного волосся 7 стильних зачісок на кожен день, які дозволять кучерям спадати на плечі і при цьому не нашкодять їм.

Зачіски на кожен день для дівчат, які люблять носити розпущене волосся

Два хвостики на маківці

Щоб зачіска виглядала пишніше, а хвостики вийшли об'ємнішими, підкрути волосся на плойку. Тоді розділи його прямим проділом і з верхніх пасм заплети два хвостики.

Хвіст Жасмін

Збери передні і верхні локони і зав'яжи їх ззаду на маківці у хвіст, а по всій довжині одягни ще кілька резинок, підвипустивши пасма, щоб надати їм об'єму.

Хвостики Жасмин біля обличчя

Щоб волосся не падало на обличчя і не бруднилося занадто швидко, а також не заважало їсти чи працювати, частину переднього волосся по обидва боки обличчя треба заплети в хвостики, надівши по довжині кілька резинок і трохи підвипустивши пасма, щоб було схоже на хвіст Жасмин.

Пучки

Розділи волосся на рівний проділ і зроби з обох сторін два невеликі пучки тільки з переднього і верхнього волосся.

Решта волосся гарно лягатиме на спину та плечі.

Мальвінка

Класика жанру: збери переднє і верхнє волосся в хвіст на маківці і зав'яжи його в пучок.

Укладання Брі Ван де Камп

Зачіска в стилі ретро найкраще підійде дівчатам із волоссям завдовжки до плечей (+/- кілька сантиметрів). За допомогою плойки зробіть волосся ідеально рівним, підкручуючи кінці на зовнішній бік.

Така гладка зачіска надасть образу жіночності, суворості та елегантності.

Тонкі косички

Крім того, що можна зав'язати дві тонкі косички біля обличчя, ще декілька можна зробити по всій голові. Це надасть образу зухвалості та молодіжності.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень