Мити голову щодня: трихологи озвучили вердикт

Все індивідуально, але є правила для всіх

Люди постійно переймаються, чи варто мити голову щодня, адже думають, що це шкодить волоссю. Натомість трихолог компанії Philip Kingsley Анабель Кінгслі, запевняє, що краще, що людина може зробити для свого волосся – це очищувати шкіру голови щодня.

Мені завжди подобається порівнювати процедуру догляду за волоссям з процедурою догляду за шкірою обличчя. Ви б могли залишити макіяж на обличчі та не вмиватися протягом двох-трьох днів?, - каже трихолог.

Але тут треба зважати, які далі процедури слідують після миття голови. Якщо йдеться про фен чи плойку, то цього щодня точно не варто робити.

Люди, які вкладають волосся, можуть дотримуватися графіку миття раз на 2-3 дні. Зазвичай жирніше волосся мають власники тонкого волосся, адже мають більше волосяних фолікулів. До кожного фолікула прикріплена й сальна залоза, тому таке волосся краще мити щодня.

Джерело: meta.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень