Найпопулярніша укладка цієї зими має назву «Французька хвиля»: Як її зробити? (ФОТО)

Вона личить всім

Найкраще нова французька хвиля личить власницям довгого волосся. Це максимально природні й невимушені хвилі на волоссі. Навіть не локони, а саме хвилі.

Французька нова хвиля – довершена у своїй недосконалості укладка з відполірованими кінчиками. Треба досягти ефекту, наче це волосся на наступний день після зачіски. Експерти пояснюють успіх цієї укладки ще й тим, що вона «не постраждає» після того, як зняти шапку.

Французька хвиля добре працює на волоссі будь-якої довжини й текстури – на довгому волоссі ніжні кучері спадають і мають невимушений вигляд, тоді як на короткому волоссі, завдовжки в боб, додаткова текстура дуже приваблива, – зазначає зіркова перукарка Сіда Гейс.

Невимушеності зачісці додаватимуть розтріпані кінчики.

Як зробити французькі хвилі вдома

Спочатку треба створити об’єм біля коріння волосся. Щипцями для волосся закручуйте хвилі, але щоразу змінюйте напрямок кожної нової хвилі. При цьому неважливо, чи хвилі рухаються від обличчя, чи на обличчя.

Наступний крок – розчесати волосся й трохи розпатлати його. Перехиліть голову, щоб волосся опинилося догори дриґом, і скористайтеся спреєм, що надає текстури, для створення образу бешкетної спокусниці.

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень