Косий чубчик, піксі чи голлівудські хвилі? Як підібрати найкращу зачіску для овального обличчя (ФОТО)

8 прекрасних варіантів для власниць різної довжини

Насправді стрижки та зачіски потрібно підбирати не лише під тип волосся, а й під форму обличчя. Власницям овальної форми обличчя пощастило більше за інших, адже їм підходить практично будь-яка зачіска.

Однак є нюанси, на які варто звернути увагу.

Чубчик

Головне їхнє завдання - зменшувати овал обличчя.

Віддавайте перевагу довгим косим чубчикам, якщо у вас коротка стрижка. Таким чином ви акцентуєте увагу на нижній частині обличчя.

А щоб привернути увагу до очей, трохи підкрутіть кінчики волосся на чубчику.

Голлівудські хвилі

Якщо у вас овальне обличчя і довге волосся, то найкращою зачіскою стануть голлівудські хвилі. За рахунок своєї пишності така укладка – за по треби – може приховати практично всі недоліки шкіри.

Неймовірний прямий стиль

Просто і дуже гарно

Прості та елегантні пучки

Зачіски з пучками - одні з найпростіших і при цьому - одні з найбільш елегантних. Зауважте, що попри свою простоту, вони привертають увагу до обличчя та зони декольте.

Щоб пучок був красивим, оберніть частину волосся навколо основи пучка – так ви отримаєте фактично нову зачіску!

Бокові косички

Бічна косичка зможе змінити будь-яку дівчину з овальною формою обличчя. Головне - постаратися зробити косу максимально об'ємною.

Загалом будь-які типи косичок і колосків ідеально виглядатимуть на волоссі таких дівчат. Тож не бійтеся експериментувати і пробувати щось нове.

 

Текстурований боб

Найбільш відмінною рисою овального обличчя є витончена щелепна частина. Тому, якщо ви хочете усе врівноважити, просто зробіть стрижку боб. Вона дасть додатковий об’єм вашим прекрасним кучерям.

Стрижка піксі

З овальною формою обличчя короткі і навіть суперкороткі стрижки виглядають чудово. Тільки залиште трохи довшим чубчик. Якщо у вас густе хвилясте волосся, то піксі взагалі виглядатиме ідеально і ніякі укладання вам не знадобляться.

А от рівне волосся можна додатково вирівняти спеціальною праскою.

Середнє каре

Якщо ви не готові зробити настільки коротку стрижку як піксі, то розгляньте цей стиль, він просто шикарний, адже довжина волосся в цьому випадку коливається між підборіддям і плечима.

Універсальність цієї стрижки просто безмежна. Ви можете розділити волосся по центру або укласти його на бік, щоб візуально трохи збільшити об’єм.

А можете стилізувати його прямо і пом’якшити хвилястими локонами на кінчиках. Це та зачіска, яка підійде для всіх випадків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень