Фолаяж для темного та світлого волосся: нова диво-техніка фарбування (ФОТО)

Підходить для світленьких і темненьких дівчат, новинка цього сезону

В тренди несподівано увірвалася нова цікава техніка фарбування фолаяж, на яку стилісти рекомендують звернути увагу брюнеткам. Вона поєднує звичні для багатьох красунь види мелірування та балаяжу.

Однак тепер володарки темного волосся, які люблять експерементувати або хочуть спробувати себе в образі блондинки, можуть сміливо спробувати модну техніку без ризику зіпсувати якість волосся.

Про новинку розповідає obozrevatel.

Так повне освітлення темного волосся може виявитися занадто різким і небезпечним експериментом. Тому багато брюнеток віддають перевагу «лагідним» змінам – фарбуванню лише частини волосся.

Зокрема красуні вже знайомі з популярними техніками мелірування та балаяжу, коли майстер фарбує лише окремі пасма, створюючи красиву комбінацію кольорів.

Однак мода не стоїть на місці, тому вже в цьому сезоні популярності набирає техніка фолаяж, яка дозволяє темненьким дівчатам безпечно змінити образ.

У фолаяжі, як і в меліруванні, використовується фольга, однак техніка нанесення фарби – широкими мазками – запозичена із балаяжу. Таким чином майстру вдається досягти природного ефекту, який нагадує вигоріле на сонці волосся.

 

Фарба наноситься, відступаючи від коренів. Це дає змогу відростати волоссю, не потребуючи повторного візиту до перукаря вже за декілька тижнів.

До речі, скористатися такою технікою фарбування можуть не лише брюнетки, а й блондинки, яким освітлення окремих пасм додасть додаткового об'єму

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень