Класні жіночі стрижки, які не доведеться часто оновлювати (ФОТО)

Для короткого та середньої довжини волосся

Стрижки, про які ми вирішили розповісти, не вимагають частої корекції, а значить, ви зможете стригтися раз на 3-6 місяців і при цьому виглядати стильно й доглянуто

Класичне каре

Класичне каре – це стрижка, у якій всі пасма стрижуться лише на рівні першого контрольного пасма.

У результаті все волосся виходить однієї довжини.

 

Тож, коли воно відростає, гарна форма зберігається надовго, а змінюється лише довжина стрижки.

Стрижка Гарсон

Ще одна стрижка, яка довго зберігає форму – це рівномірна стрижка або Гарсон. При виконанні такої стрижки пасма по всій поверхні голови роблять однакової довжини.

Але не однієї довжини, як в каре, а однакової. Наприклад, ви вибрали довжину чубчика 7 см, тоді і на маківці, і на потилиці волосся буде довжиною 7 см.

 

Оскільки ця форма стрижеться поступово по всьому об’єму волосся, вона також поступово і відростає, що дозволяє рідше її коригувати.

Каскад

Для довшого волосся чудово підійде стрижка Каскад. Для неї вибирається контрольне пасмо, до якого підтягуються всі наступні.

Ця стрижка також, як і попередні, добре зберігає форму, змінюючи тільки довжину.

З такою стрижкою ви можете відвідувати салон не частіше як раз на пів року.

До речі...

Намагайтеся уникати у стрижках прямих чубків, адже буквально за місяць-півтора чубчик відросте до рівня очей і почне вам серйозно надокучати. Краще зробити подовжений косий чубок або ж чубчик-«шторку».

А якщо вам подобаються такі стрижки як боб-каре, асиметрія, подвійний об’єм чи каре на ніжці, то майте на увазі, що вони потребують корекції хоча б раз на 1,5-2 місяці.

Джерело: trserial

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень