Це тільки підкреслить ваш вік і втому: в який колір не варто фарбуватись (ФОТО)

Поради стиліста щодо правильного підбору відтінків

Багато хто помічав, що чорний колір волосся може старити жінку, підкреслюючи її зморшки й тіні під очима. Виявляється, це не єдиний невдалий варіант для фарбування.

Набагато менш очевидним спостереженням поділилася з британським виданням Express стилістка Нікі Лазу.

– Занадто світлий колір, щоб перекрити сиве волосся, – одна з найбільших помилок, які я бачила у своїй кар'єрі, – каже вона.

 

– Якщо ваше волосся від природи не світле, занадто сильне мелірування або повне освітлення може зістарити вас, особливо якщо це суперечить відтінку вашої шкіри.

Стилістка зауважує, що замість популярного блонду зробити жінку молодшою можуть карамельні, медові, золотаві і полуничні тони.

Більше того, ці кольори допоможуть створити враження додаткового об'єму.

– Якщо ви дійсно хочете перефарбуватися в блондинку, щоб замаскувати сивину, золотистий балаяж - прекрасний вибір, адже він також допоможе вам залишатися ближче до природного кольору і може бути дуже ефектним, якщо використовувати його для обрамлення обличчя, – радить Лазу.

Експертка також порадила не фарбувати волосся одним кольором. Так, якщо потрібно залишити темніше волосся, але приховати сивину, краще брати дві різні фарби й обирати їх так, щоб один із кольорів був на тон світліший.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень