Найпопулярніші зачіски та укладки 2023 року: Повернення забутого (ФОТО)

Вони підійдуть під будь-який стиль

Стильна зачіска і доглянуте волосся – мрія кожної жінки. Окрім недоліків власної структури волосся, труднощі жінкам складає ще й швидкоплинна мода.

Стилісти кажуть, що у 2023 році жінки, які хочуть бути стильними, можуть обрати одну з таких зачісок: пучки, плетені коси і модні укладки.

Повсякденні пучки

Для повсякденного образу підійдуть низькі пучки, які легкі у виконанні та чудово прикрашають жінку. Зберіть волосся у пучок і виділіть біля обличчя кілька локонів, отримаєте зачіску, яка завжди буде жіночною і романтичною.

Високий пучок може скорегувати ваше обличчя. Допоможе візуально витягнути круглі і квадратні обличчя. А локони додадуть легкості образу.

Зачіски з плетінням

У тренді 2023 року будуть зачіски, в яких є елементи плетіння. Зберіть пучок, додайте навколо нього заплетену косу і закріпіть шпильками. У теплу пору року на вечірки можна у таку зачіску додати живі квіти. Трендові укладки на кожен день Головний тренд 2023 року – природність. Тож найпопулярнішими будуть зачіски, які виглядатимуть ніби недбало, ніж склеєне волосся лаком чи гелем. Проте цього року «мокра» укладка все ж буде актуальною.

Укладки з декором

У 2023 році будуть актуальні шпильки зі стразами, перлинами, бісером, стрічки з оксамиту та атласу, обручі для волосся, діадеми, намисто та хустки тощо. Такі прикраси не лише несуть у собі елементи декору, а й скріплюють зачіску, фіксуючи її окремі пасма.

Укладка «хвилі»

Голівудські хвилі будуть особливо популярними у цьому році. Це можуть бути акуратні голлівудські хвилі, легкі та злегка недбалі у виконанні, ретро-хвилі тощо.  

Джерело: mixnews

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень