Найпопулярніші зачіски та укладки 2023 року: Повернення забутого (ФОТО)

Вони підійдуть під будь-який стиль

Стильна зачіска і доглянуте волосся – мрія кожної жінки. Окрім недоліків власної структури волосся, труднощі жінкам складає ще й швидкоплинна мода.

Стилісти кажуть, що у 2023 році жінки, які хочуть бути стильними, можуть обрати одну з таких зачісок: пучки, плетені коси і модні укладки.

Повсякденні пучки

Для повсякденного образу підійдуть низькі пучки, які легкі у виконанні та чудово прикрашають жінку. Зберіть волосся у пучок і виділіть біля обличчя кілька локонів, отримаєте зачіску, яка завжди буде жіночною і романтичною.

Високий пучок може скорегувати ваше обличчя. Допоможе візуально витягнути круглі і квадратні обличчя. А локони додадуть легкості образу.

Зачіски з плетінням

У тренді 2023 року будуть зачіски, в яких є елементи плетіння. Зберіть пучок, додайте навколо нього заплетену косу і закріпіть шпильками. У теплу пору року на вечірки можна у таку зачіску додати живі квіти. Трендові укладки на кожен день Головний тренд 2023 року – природність. Тож найпопулярнішими будуть зачіски, які виглядатимуть ніби недбало, ніж склеєне волосся лаком чи гелем. Проте цього року «мокра» укладка все ж буде актуальною.

Укладки з декором

У 2023 році будуть актуальні шпильки зі стразами, перлинами, бісером, стрічки з оксамиту та атласу, обручі для волосся, діадеми, намисто та хустки тощо. Такі прикраси не лише несуть у собі елементи декору, а й скріплюють зачіску, фіксуючи її окремі пасма.

Укладка «хвилі»

Голівудські хвилі будуть особливо популярними у цьому році. Це можуть бути акуратні голлівудські хвилі, легкі та злегка недбалі у виконанні, ретро-хвилі тощо.  

Джерело: mixnews

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень