Куди з українських вулиць зникли жінки з «мочалкою» на голові

Що має стати ключовим у виборі засобів догляду за волоссям з мас-маркету, щоб волосся вам подякувало

Останніми роками догляд за волоссям став справді якісним. Люди у салонах відзначають, що жінки з відвертою «мочалкою» на голові буквально зникли з вулиць. Але просто швидко вимити голову й отримати блискучий результат - це насправді не так і швидко.

Аби ваше волосся вам подякувало, потрібно його дійсно любити та приділяти більше часу та уваги для догляду, - каже рівненський майстер-перукар Вадим Ніколаєв.

Засоби з мас-маркет останнім часом стали якіснішими, але при цьому ми маємо розуміти, що якщо це продукт дешевший, ніж професійний, то в першу чергу тому, що кількість поживних речовин в ньому набагато менша, тому очікувати неймовірного ефекту не варто.

Дуже часто волосся після продуктів з мас-маркету виглядає красиво та це всього лише зовнішній вигляд, який створений за допомогою штучних силіконів і часто після цього воно достатньо швидко втрачає привабливий вигляд. Тому й потрібно частіше перемивати волосся, щоб повернути йому попередній вигляд.

Вадим Ніколаєв

Продукти з мас-маркету, до яких потрібно ставитися з пересторогою - це різноманітні олійки, вміст яких має найбільший відсоток силіконів, або ж масел, які забивають волосину і тим самим не дають волосині закритися і втримувати вологу у кінчиках, - пояснює Вадим Ніколаєв.

Майстер наголошує, що перед використанням будь-якого продукту треба уважно прочитати рекомендації з використання конкретного продукту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень