6 шикарних варіантів: Стрижки, які стали трендами у сезоні 2023-2024 (ФОТО)

Час спробувати щось новеньке

Якщо вам хочеться освіжити свій образ, можна зайнятися не тільки власним гардеробом, а й змінити стрижку. Зараз з’явилося 7 крутих варіантів, які стали супертрендами модного сезону 2023/2024.

Стрижка сессон, її ще називають сессун

Обираючи цей варіант, можна не перейматися, чи пасуватиме така стрижка до вашого типу волосся — вона виглядає ідеально і на густому, і на тонкому волоссі. Ця коротка стрижка закриває лоб і найбільше підходить для квадратного обличчя, адже пом’якшує різкі риси. Чудовим варіантом вона стане і для дівчат із круглим обличчям, оскільки візуально така стрижка трохи видовжує лице.

Стрижка гарсон

Новинкою, в яку закохалися навіть знаменитості, стала стрижка гарсон. Вона дає змогу креативити, змінювати імідж і бути завжди різною.

Стрижка каре

З появою цікавих новинок не втрачає своїх позицій і каре. Виконана на модному кольорі, з хвилями і завитками, ця стрижка зможе виглядати абсолютно по-новому. У середній довжині стрижка каре взагалі не має рівних.

Стрижка піксі

Ця екстравагантна стрижка буде яскравим рішенням для впевнених і рішучих дівчат. Піксі чудово підкреслює окремі риси обличчя — губи або ж очі, створюючи правильні акценти.

Боб і боб-каре

Як не дивно, обидві ці стрижки у 2023-му не загубилися серед інших топових варіацій. Свіжі підходи у створенні та нові елементи дають змогу поглянути на них по-новому.

Стрижка паж

Набула небаченої досі популярності і ця крута стрижка з минулого. Тільки зараз вона відродилася у нових креативних варіаціях. Коротка довжина зі стрижкою паж — це вдалий вибір для будь-якого віку.

Джерело: ledixbeauty

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень