Льонокомбінат Рівного відвідали очільники Федерації роботодавців України (ФОТО)

У організації вражені масштабами роботи та кількістю працівників 

Фото - Радіо Трек

На Рівненському Льонокомбінаті сьогодні, 18 грудня, працювала Федерація роботодавців України.

Гості зі столиці вражені роботою підприємства ТОВ «Т-Стиль», заснованого на базі Рівненського Льонокомбінату.

Фото - Радіо Трек

Представники організації, зокрема, оцінили масштаби виробництва та кількість працівників, які віддали перевагу роботі на місцевому підприємстві, а не закордоном.

Фото - Радіо Трек

Загалом - 1500 тисячі робочих місць. Середня заробітна плата 15 - 20 тисяч гривень.  Гуртожиток на 130 місць, що більше схожий на сучасний готель. Жодного старого верстата.  Мережа фірмових магазинів «Goldi» з повним асортиментом одягу є не лише у всіх великих містах України, а й у Польщі.

Фото - Радіо Трек

Своїм прикладом Олег Червонюк доводить – вітчизняні підприємці здатні виробляти конкурентоздатну продукцію та створювати робочі місця з гідною заробітною платою. Щороку інвестує у виробництво значні кошти. Каже, від держави у відповідь очікує одного — щоб все було по закону. Але, на жаль, не часто його очікування стають реальністю.

Фото - Радіо Трек

А реальна ситуація в країні — відсутність робочих місць. Бо нині понад 3 млн українців працюють закордоном. Ці дані соціологів жахають, заявив генеральний директор Федерацій роботодавців країни Руслан Іллічов:

- Якщо не будуть створюватися робочі місця в Україні, якщо не буде підійматися промисловість, то не буде заробітних плат, не буде внутрішнього ринку. Компанії «GOLDI-Льонокомбінат» не буде куди реалізувати продукцію.

 

Тому голова мета – послухати людей на місцях і знати про їхі потреби. А потім донести до Уряду наш сценарій розвитку промисловості та створення робочих місць. Це перше.

 

Друге – ми прийняли рішення, 4 грудня на з'їзді, щодо запровадження рейтингу привабливості створення робочих місць в Україні. 

Національний рейтинг створюватимуть спільно з роботодавцями, додав Руслан Іллічов. Упродовж 2020-го року соціологи та фахівці Федерації роботодавців країни опитають понад 2 тисячі підприємців з різних областей,

аби оцінити умови ведення бізнесу та створення робочих місць в регіонах.

Фото — прес-служба Федерації роботодавців України

До слова, у Рівному, крім Льонокомбінату, очільники Федерації роботодавців країни зустрілися ще з півсотнею підприємців краю. 

Фото — прес-служба Федерації роботодавців України

Зустріч триває в рамках форуму Regional Business Climate. Creating jobs, повідомив голова Рівненського обласного об'єднання організацій роботодавців «Роботодавці Рівненщини» Михайло Кривко:

 - Нині нам потрібно вибудувати конкурентні умови для ведення бізнесу в Україні, а це — доступні кредити, боротьба за кадри, ринки.

 

На часі питання проходження кваліфікації робітників, яким віднедавна займається Національне агентство кваліфікацій. 

Михайло Кривко - зліва

Додав Михайло Кривко і те, що

в області є багато прикладів успішного ведення бізнесу. 

Фото — прес-служба Федерації роботодавців України

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень