Найнебезпечніші знаки Зодіаку: статистика ФБР

Будьте обережними з цими людьми

Фото - depositphoto
Фото - depositphoto

Для того, щоб продемонструвати злочинні нахили, Федеральне бюро розслідувань оприлюднило дати народження серійних вбивць. Найбільше злочинців виявилося серед Раків. До того ж вони дуже жорстокі.

Раки

У переважній більшості представники цього знака Зодіаку вбивають через ревнощі, заздрощі або емоційної нестабільності. Вони вбивають з особливою пристрастю, і залишають відмітні знаки на тілі жертви. 

Скорпіони

Представники цього знака — справжні психопати. Вони можуть бути садистами та легко маніпулюють іншими. Скорпіони часто стають професійними шпигунами й найманцями. Більшість серійних вбивць народилося в листопаді.

Стрільці

Вони націлені не на дрібні злочини, а на щось більш масштабне, як, наприклад, масове вбивство. Хоча здебільшого, Стрільці рідко заподіюють зло іншим. Вони частіше скоюють крадіжки, але їх дуже складно впіймати.

Тельці

Гнів цих людей буває дуже інтенсивним. Однак представники цього знака Зодіаку більше схильні до шахрайства, а не до вбивства.

Овни

Люди, народжені під знаком Овна, відомі своїм некерованим характером. Вони легко можуть розлютитися, але, як правило, швидко заспокоюються. Вам слід триматися якомога далі від Овнів, коли вони у гніві, але незабаром вони забудуть про те, що їх розлютило.

Козороги

Серед усіх знаків зодіаку, Козороги – це середньостатистичні серійні вбивці, які вбивають більше людей. Хоча вони поважають правила і закони, в люті вони демонструють найгірше. Вони не часто вбивають, але якщо почнуть це робити, їх складно зупинити.

Риби

Серед найбільш відомих серійних вбивць є чимало Риб. Враховуючи їх схильність до залежності, Риби часто роблять неабиякі вбивства.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень