На яких жінок за знаком Зодіаку чоловіки витрачають найбільше грошей

Троянди й дача на додачу. Які жінки обходяться чоловікам найдорожче

Овни

Жінки цього знаку не надто цікавляться матеріальним, натомість емоції відіграють у їхньому житті ключову роль. Концерти, виставки та подорожі до екзотичних країн - це точно їхня слабкість. Якщо це вам не по кишені, щастя поруч з Овном буде сумнівним. 

Леви

Зекономити поруч з такою жінкою не вдасться, а тим паче – на ній. Чоловік поруч з Левицею мусить відповідати її очікуванням. При цьому залишити її неможливо, вони мають дар закохувати у себе до втрати пульсу. Тож поруч з жінкою-Левом чоловіку доведеться багато й завзято працювати. 

Терези

Терези у всьому суперечливі особистості. Їх часто кидає у крайнощі. Певний час вони реально заощаджують й у всьому собі відмовляють, а вже іншого дня – витрачають усі заощадження. Це ж відбувається і в стосунках з чоловіком. То їм нічого не треба, а то й зірки з неба недостатньо. Чоловікам поруч з Терезами треба мати запаси на випадок «купи, купи, купи…»

Скорпіони

Підробки та китайські копії - це точно не для вибагливого Скорпіона. Компромісів бути не повинно. Тож якщо сумка, то якісна й відомого бренду, якщо подорож – то виключно в нові місця й дорогі готелі.  

Козороги

Щоб задовольнити таку жінку – доведеться попрацювати. Адже цінники їх не цікавлять в принципі. Є річ, яка подобається, на тому все. Цілком можливо, що придбає вона її самостійно, але тоді й чоловік їй поруч не потрібен.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень