Найгарячіші теми тижня від Радіо Трек

Радіо Трек підготувало для вас найцікавіші та найбільш резонансні теми та події, що сталися цього тижня

І

В Рівному набирає неприємного розвитку ситуація із неузгодженим встановленням газових лічильників в кожен будинок. Мешканці проти такого «свавілля» комунальних служб.

ІІ

Три засідання знадобилося депутатам Рівненської міської ради, аби прийняти новий регламент. Документ містить в собі 56 статей, кожну з яких народні обранці розглядали окремо.

ІІІ

Ще одне скандальне місце – єврейське кладовище або «Єврейка» - отримало особливу увагу цього тижня. Місце недоглянуте і повинне бути на балансі ОДА, проте адміністрація від цього відмовляється.

IV

У одного з рівненських університетів, а саме в Національного університету водного господарства та природокористування, на цьому тижні сталося своєрідне «поповнення» - заклад додав до свого балансу ще один навчальний корпус.

V

На рівненському ринку ветеринари конфіскували близько 2 тонн овочів. Як заявляють експерти, через підвищений вміст нітратів.

VI

Ексклюзивно з Радіо Трек відвідувачка анонімного кабінету шкірвендиспансеру поділилися своїм досвідом: що, де і скільки коштує.

VII

Цікавим питанням для рівнян також залишається утилізація відходів в закладах харчування, що розташовані в парку.

VIII

У Рівному на майдані Незалежності пройшла церемонія прощання із полеглим військовим Миколою Кулібою. Заради цього на час прощання був перекритий рух транспорту вулицею Соборною.

IX

В Рівненській обласній раді досі триває період «двоголів’я»: суд поновив на посаді Володимира Ковальчука, проте і Олександр Корнійчук крісло полишати не збирається. Їх доля лишається на розгляд сесії, яка відбудеться 17 червня.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень