Новий екстремальний атракціон, заввишки як 18-поверховий будинок, планують купити для Рівного

Вартість такого - півмільйона євро

Рівняни нарікають на застарілість атракціонів у рівненському парку.

Зношеність каруселей очевидна, тож про оновлення атракціонів розмірковує і керівництво парку імені Тараса Шевченка. З цього приводу Андрій Черепанов їздив у відрядження у Вінницю на єдиний в Україні завод з виробництва атракціонів. Найбільш цікавий та екстремальний – вежа вільного падіння, висотою 50 метрів. У Вінниці він коштує 14 мільйонів гривень, та попри таку ціну, дороговартісний атракціон можуть купити і в Рівне. Про це ексклюзивно в ефірі Радіо трек повідомив Андрій Черепанов:

 

 

- На цей час там виготовляють декілька типів атракціонів, зокрема вежа вільного падіння – це атракціон 2 в 1: спочатку піднімається на висоту 50 метрів, а потім починає крутитися, потім вільне падіння і зупиняється атракціон за метр до землі. Була в мене така ідея і пропозиція такий атракціон мати в Рівному. Варіанти співпраці з такими виробниками досить різні: частково місто, частково парк, частково підприємець.       

 

Зі слів Андрія Черепанова, є підприємці, які готові частину своїх грошей вкладати у співфінансування для купівлі нової каруселі. Але це лише плани, тож поки про остаточне рішення з цього приводу говорити зарано.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень