«Пательня» та «Соняшник» - яка доля скандальних паркових споруд

Для будівництва на території колишньої так званої «Пательні» вже надходять пропозиції, а кафе «Соняшник» планують найближчим часом відкрити для відвідувачів

Міська влада пережила два судових процеси, під час яких підприємець, що намагався привласнити територію, на якій колись був танцювальний майданчик, хотів довести свою правоту. Проте суд не підтвердив право власності, і ділянка залишилася під владою міста. Нині ситуація вважається вирішеною, і вже навіть надходять деякі пропозиції щодо використання цієї території. Далі про ситуацію радник міського голови Олександр Джигирей:

Як повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко, до нього звернулася директор фірми «Рівнебудпостач» Ніна Крока — організаторка фестивалю ковальського мистецтва «Коване серце України». Вона запропонувала розташувати на місці закинутого кафе «Домінус» музей кованих скульптур. Нині такий музей розташовується на території підприємства, очолюваного пані Крокою.

Щодо кафе «Соняшник», то воно має запрацювати вже 1 червня, в День захисту дітей.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень